Skip to main content
Overgangen til personlig servicetekniker

Overgangen til personlig servicetekniker

Volvo innførte i 2015 en helt ny tilnærming til service som er både personlig og effektiv, nemlig Personlig Servicetekniker. Snart vil alle Volvo-eiere ha sin egen personlige servicetekniker som vil ta seg av alt som har med deg og bilen din å gjøre.

Du forholder deg kun til én person på verkstedet

Teknikeren har spesialopplæring fra Volvo og er den som tar imot bestilling av time, møter deg når du kommer med din Volvo, gjennomfører service og reparasjoner - og følger deg opp etter besøket. Det nye systemet kutter ut mellomleddet. Din personlige servicetekniker har direkte kontakt med deg, noe som gir han eller henne en raskere oppfattelse av problemet, og dermed også en raskere og helt riktig løsning.

Prosessen fra du leverer bilen til du får den tilbake er raskere enn før. Teknikeren vet med en gang hva som må gjøres, og både du og teknikeren sparer tid uten et mellomledd. Din personlige servicetekniker vil personlig levere tilbake bilen og forklare arbeidet som er gjort. Teknikeren vil bli like kjent med deg som med bilen din, og du kan ringe når som helst om det er noe du lurer på angående Volvoen din.

Best i klassen på service

Servicegraden hos Autoservice Moss AS var allerede best i klassen før vi innførte Personlig Servicetekniker. Vi var en av de siste som implementerte ordningen. Derfor fått vi god tid til å forberede ansatte og tilpasse lokalet og infrastruktur for en ny måte å jobbe på.

Volvo har fått mange positive tilbakemeldinger fra kunder om den nye ordningen. Vi vil fremover fortsette å være best i klassen på service. Selv om mange kunder kommer for prisgarantien, er alltid målet å få de til å bli på grunn av den gode servicen. Vi er godt i gang med Personlig Servicetekniker, og får gode tilbakemeldinger på ordningen.

Tips en Volvo-eier om Personlig Servicetekniker hos Autoservice Moss i dag!