Skip to main content
Kåret til Norges 2. beste på service

Kåret til Norges 2. beste på service

Vi i Autoservice Moss kan si oss svært fornøyde med å bli kåret til Norges 2. beste på service av 70 Volvoverksteder i Norge. Resultatet kom fra Volvos egen brukerundersøkelse.

Brukerundersøkelsen blir sendt på mail til kunder som har vært innom med bilen på verksted. Der svarer de på spørsmål som:

  • Hvor fornøyd er du med tiden det tok ved innlevering av din bil?
  • Hvor fornøyd er du med forklaringen du fikk på det utførte arbeidet?
  • Ble du holdt orientert underveis ved service/reparasjon av din bil?
  • Hvordan vurderer du din forhandlers responstid på din telefon og/eller e-post henvendelse?

Nr 1 på Volvo i Østfold

Autoservice Moss er stolte over å være det beste Volvo merkeverkstedet i Østfold/Moss. Verkstedet som ble nr. 1 på landsbasis holder nemlig til i Lillehammer. Vi var en av de siste som implementerte ordningen "Personlig Servicetekniker" da dette ble innført i Norge. Dette gjorde vi helt bevisst, da det gav oss tid til å forberede ansatte, bygge om lokalet og oppgradere telefonsystemet og rutiner for en ny måte å jobbe på. Så langt har det vist seg at ordningen gir gode resultater og enda tettere bånd med våre kunder.

Fornøyde kunder

I brukerundersøkelsen får kundene mulighet til å legge til en valgfri kommentar. Vi gleder oss over at vårt gode arbeid og serviceinnstilling gir positive tilbakemeldinger. Her er noe av det våre kunder har skrevet om oss:

"Service til avtalt tid og avtalt pris, og serviceteknikeren ble oppmerksom på at en hjulbolt manglet."
“Utrolig og meget bra service, en fabelaktig hyggelig gjeng. Du blir så godt mottatt når en kommer dit, har bare rose ord :)”
“Meget god service og pris.”

Vi i Autoservice Moss ser frem til å vise deg og din Volvo hvorfor vi er best på service i Østfold!