Skip to main content

POLESTAR EFFEKTOPTIMALISERING

Polestar effektoptimalisering øker ytelsen i din Volvo og gir deg en helt ny og forbedret kjøreopplevelse. Teknikken er utviklet av Polestar i samarbeid med ingeniører hos Volvo. Oppgraderer du din Volvo med Polestar effektoptimering får du tyve års utvikling og erfaring fra racing under panseret! Ved normal kjøring påvirkes ikke bilens forbruk av oppgraderingen, og utslippsnivåene vil heller ikke påvirkes.

Kan bilen optimeres?

Polestar optimalisering kan utføres på de fleste Volvo-modeller. På Polestar sine nettsider kan du enkelt sjekke om din bil kan optimeres eller ikke. Optimeringen kan enten gjøres hos oss dersom modellen er under 10 år gammel.

Behold Volvo-garantien

Det er kun autoriserte Volvo-verksteder som får utføre Polestar-optimalisering, og du beholder selvfølgelig Volvos originalgarantier.

Bedre annenhåndsverdi

Når din Volvo er oppgradert med forbedret motorytelse, kan du også forvente en bedre annenhåndsverdi hvis du skal selge bilen. Derfor er det viktig at du registrerer bilen slik at du får et offisielt Polestar-sertifikat. Det er et verdifullt dokument som bekrefter at bilen er Polestar-optimalisert.

Vognkortet må oppdateres ved ombygging

Ombygging av et kjøretøy innebærer at bilens tekniske spesifikasjoner, utseende osv. endres i forhold til hvordan bilen var da den først ble registrert. Du er selv ansvarlig for å få vognkortet oppdatert hos en av Statens vegvesens trafikkstasjoner.  Før du gjør endringene må du sende en melding om ombygging av bil via Skatteetaten sine sider . Du vil deretter motta et vedtak. Dette vedtaket må så fremlegges for Statens Vegvesen i etterkant av ombyggingen, i tillegg til bekreftelse fra verkstedet som har optimert bilen. Det er viktig at du setter deg inn i Skatteetatens regelverk for oppbygging av bil i forkant.