Skip to main content

Polestar - orginalservice og vedlikehold

Din Polestar har behov for jevnlig service, da dette bidrar til å vedlikeholde bilens deler og funksjoner. Regelmessig service vil sikre at bilen forblir komfortabel, drifts- og trafikksikker år etter år, og kan spare deg for større utgifter på senere tidspunkt.

Hvorfor trenger elbiler service og vedlikehold?

En Polestar har elektrisk motor og færre bevegelige komponenter enn diesel- og bensinbiler. Likevel har elbiler en rekke komponenter som bør kontrolleres og vedlikeholdes, inkludert bremser, batterier, drivaksler, bremsevæske, kjøleanlegg, hjuloppheng og lignende.

Disse delene er utsatt for rust og slitasje, og bør derfor vedlikeholdes jevnlig om de skal fungere optimalt. Husk at elbiler også har elektrisk tilbehør som bør kontrolleres, inkludert høyvoltsledninger og ladekabler.

Elbiler trenger med andre ord service på lik linje med hybrid-, diesel- og bensinbiler, og mange av de samme delene vil kontrolleres.

Hva blir gjort på din Polestar ved service?

Når du leverer din Polestar inn til service, vil den kontrolleres og vedlikeholdes i henhold til fabrikkspesifikasjonene. Her er noe av det som blir gjort:

  • Bremser kontrolleres for slitasje og rust, og bevegelige deler smøres ved behov
  • Bremsevæske kontrolleres og skiftes ut (ved behov)
  • Frontruten kontrolleres for slitasje, steinsprut og sprekker
  • Hjuloppheng blir kontrollert for slakk, rust og skader
  • Dekk kontrolleres for slitasje
  • Lufttrykket i dekkene blir kontrollert
  • Pollenfilteret som sikrer frisk luft i kupéen kontrolleres
  • Kjølevæske (væsken som varmer opp og kjøler ned batteripakken) kontrolleres

Serviceprogram for Polestar

Det anbefales å følge Polestars serviceprogram, da dette vil bidra til at bilen forblir pålitelig, driftssikker og trygg i trafikken. I bilens hanskerom finner du heftet «Status og garanti», der du finner spesifikk informasjon om serviceprogrammet.

Anbefalte verksted som Autoservice Moss har kvalifikasjonene som trengs for å utføre service på Polestar i henhold til serviceprogrammets krav. Verkstedet har tilgang på serviceinformasjon, spesialverktøy og utstyr som sikrer service av høy kvalitet.

Husk på at serviceprogrammet må følges for at Polestars garanti skal være gjeldende.

Generelt vedlikehold av Polestar

Foruten regelmessig service, er jevnlig vedlikehold av din Polestar anbefalt dersom du ønsker at bilen skal holde seg best mulig.

Dette inkluderer blant annet innvendig og utvendig rengjøring, bytte av spylervæske og vindusviskere, kontroll av lyspærer og lignende.

Kontakt oss for service og vedlikehold av din Polestar

Autoservice Moss er et Volvo-merkeverksted som har spesialisert seg på service av blant annet Polestar. Vi sørger for at elbilen din blir kontrollert og vedlikeholdt i henhold til produsentens anbefalinger.

Kontakt oss i dag dersom du har noen spørsmål, eller ønsker å bestille time til service!